Kvinnoliv logo

Köpvilkor

Senast uppdaterad: 2023-12-14

Välkommen till kvinnoliv.se. Nedan följer vår köpvilkor inklusive återbetalnings- och returpolicy som styr återbetalningar, returer och reklamationer av produkter och tjänster som köpts via vår webbplats. Genom att göra en beställning på vår webbplats accepterar du villkoren i denna policy.

Ångerrätt, returer & återbetalningar:

Vi strävar efter att erbjuda produkter och tjänster av hög kvalitet till våra kunder. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp eller vill ångra ditt köp enligt distansköplagen, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning på info@kvinnoliv.se. För att kunna behandla din återbetalningsbegäran snabbt och smidigt, vänligen inkludera följande information:

  • Ordernummer
  • Produktnamn och beskrivning
  • Anledning till återbetalningsbegäran

Vi kommer att granska din begäran och meddela dig resultatet så snart som möjligt. Om återbetalningen godkänns kommer beloppet att återbetalas till det ursprungliga betalningssättet.

Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning. Kunden ansvarar för returfrakten om inte annat avtalats. Vi rekommenderar att du använder en säker och spårbar fraktmetod för att returnera produkten.

Vid köp av tjänster som innehåller digitalt material, t.ex. onlinekurser, får du tillgång till materialet/kursen direkt. Ångerrätten gäller enbart sålänge du inte påbörjat kursen.

Reklamationer:

Om du köper en produkt eller tjänst som är defekt, skadad eller inte motsvarar dina förväntningar, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt på info@kvinnoliv.se. För att kunna behandla din reklamationsbegäran smidigt, vänligen inkludera följande information:

  • Ordernummer
  • Produktnamn och beskrivning
  • Beskrivning av defekt eller skada

Vi kommer att granska din reklamationsbegäran och meddela dig resultatet så snart som möjligt. Vid godkännande av reklamationen kan du få en ersättande produkt eller en återbetalning, beroende på vad som passar bäst.

Vid godkänd reklamation står vi för returfrakten. 

Kontakta oss:

Om du har frågor eller behöver ytterligare information om vår återbetalnings-, retur- och reklamationspolicy, är du välkommen att kontakta oss på info@kvinnoliv.se så återkommer vi så snart vi kan.