Kvinnoliv logo

Hej, mitt namn är Märta

När jag upptäckte fertilitetsförståelse vintern 2020 var det verkligen den första gnistan som tändes vidare till en den brinnande eld som finns i mig idag.

Jag brinner verkligen för att ge kvinnor TILLFREDSTÄLLANDE svar om sin kropp, svar som ger makten tillbaka till henne. Att se på kroppen genom dessa nya glasögon har färgat mig och min syn på resten av livet. Vi har alla blivit så lurade.

Att få ge andra kvinnor tillfredställande svar om sin fertilitet, oavsett om det handlar om en säker och effektiv preventivmetod eller att väcka gnistan i deras sexuella identitet, känns så meningsfullt för mig. 

Att se kvinnor ta makten över sina egna kroppar och bli sin egen expert.  

 

Fertilitetsförståelse handlar för mig inte om pekpinnar utan om information, kunskap och trygghet. Kunskap som ger kvinnor makten att själva besluta om sina kroppar. Det är först då fertilitetsförståelse kan bli något frigörande och stärkande i varje enskilt kvinnoliv.

Idag är preventivmedel sällan särskilt frigörande. Vid det här laget har jag träffat många kvinnor som har testat sig fram år efter år med halvbra eller till och med riktigt dåliga biverkningar från sina preventivmedel. Mitt mål är inte att alla ska gå samma väg som mig men att kvinnor ska ha grundkunskapen och inte nöja sig med något halvbra alternativ.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM FÖR MER CONTENT OCH MER OM MIG PRIVAT

@fertilacoachen

Idag jobbar jag med att coacha kvinnor i fertil och sexuell förståelse

Genom att lära ut en effektiv och hormonfri preventivmetod och coacha kvinnor som vill läka och nå sin fulla potential sexuellt.

Såhär kan du jobba med mig:

– Onlinekurs i fertilitetsförståelse – 1000 kr

– Privat handledning i fertilitetsförståelse – 6500 kr

– Enskilda möten för att diskutera krångliga kartor eller jobbiga menscykler – 1000kr

Beroende på tidigare kunskapsnivå och vilken prisklass du är beredd att lägga dig på.

Foto: Katarina Hedman
Kontaktformulär

Har du frågor? Skriv till mig.